Verzending

Verzendkosten

Wij sturen de wanddecoraties binnen Nederland en naar Duitsland en België. Op verzoek kunnen deze ook naar andere landen gestuurd worden. Hieronder de verzendtarieven per land.

Nederland

Wij verzenden alle wanddecoraties GRATIS binnen Nederland.

Duitsland en België

De verzending van de wanddecoraties naar Duitsland en België vragen we een bijdrage van €20,- per bestelling

Overige Landen

Wil je een wanddecoratie bestellen maar is het afleveradres buiten Nederland, Duitsland of België? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Verzendpartner

Wij werken met een uitstekende verzendpartner waarmee al onze wanddecoraties bezorgd worden. ONB levert je wanddecoraties op werkdagen tussen 8 en 17 uur af. Vooraal voor de grotere formaten is het belangrijk om thuis te zijn op de dag van levering. Je ontvangt van ons een tracking code met een tijdslot op de dag van levering.

Niet thuis?

Mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan wordt gekeken of het pakket bij de buren afgeleverd kan worden. Lukt dit ook niet dan komt de chauffeur de volgende dag nog een keer langs.

Kies zelf je afleverdag

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf de afleverdag te kiezen. Dat is handig omdat je er dan voor kunt zorgen dat je thuis bent.

Tijdens het afrekenen kun je zelf de leverdag kiezen

1. klik op het vak met de datum

2. selecteer een datum uit de kalender

Onze verzendpartner levert in 99% van de gevallen gegarandeerd op deze dag. Zo hoef je niet onnodig te wachten wanneer je zending geleverd wordt. Ook ontvang je op de dag van aflevering een tijdsindicatie.