Retourneren

Je. wilt een product aan ons retourneren. Dat is uiteraard mogelijk, lees onderstaande voorwaarden voor retourzending goed door en volg de bijgevoegde instructies. Kom je er niet uit, bel of mail ons dan, we lopen het samen met je door.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je eigen adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ibsgeretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op:
– Terugzending geschiedt op eigen risico (zorg dat je altijd kiest voor versturen met track & trace en/of verzekerd versturen).
– Retourzendingen die worden aangemeld (ruim) na de termijn van 14 dagen worden niet vergoed.
– Hetzelfde geldt voor artikelen die sporen van gebruik vertonen.
– Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Beschadigd of defect product?

Is je product beschadigd of defect geleverd? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst). Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Retouradres

ZIX Art
Roersingelpassage 10
6041 EE Roermond