Uw schilderij wordt binnen 2-3 werkdag(en) verzonden.

Hieronder treft u de verzendkosten aan:

Nederland €10.00
België & Duitsland €20.00

Overige landen
Wij kunnen in overleg ook verzenden naar overige landen, mits deze binnen de Europese Unie vallen. Neem in dat geval even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maximale Afmetingen
De standaard verzending is gebonden aan maximale afmetingen. Is deze te groot om te versturen, dan staat dat bij het desbetreffende schilderij erbij vermeld. Dit betekent overigens niet altijd dat het niet te verzenden is, in sommige gevallen kunnen grote afmetingen tegen pallet tarief verzonden worden. Indien u dit wilt verifiëren, neem dan contact met ons op.

Levertijden
De bezorgtijden zijn tussen 9 uur 's ochtends en 17 uur 's avonds. Er zal door de chauffeur in de meeste gevallen om een handtekening voor ontvangst worden gevraagd. Levering kan plaatsvinden van dinsdag t/m vrijdag. Als uw bestelling door ons word verstuurd ontvangt u altijd een tracking nummer waarmee u de bestelling kunt volgen en wanneer de verwachte aflevertijd is.

Niet thuis bij aflevering?
Middels het tracking nummer kunt u de bestelling volgen, bent u onverhoopt niet thuis dan zal de chauffeur proberen uw pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken dan kunt u het pakket afhalen op een dichtstbijzijnde depot. Dit zal altijd bij u in de buurt zijn, uiteraard ontvangt u dan een briefje met instructies van de chauffeur.

Houd u er rekening mee dat het pakket binnen 5 werkdagen opgehaald dient te worden op een depot 
Word het pakket niet opgehaald dan word deze retour afzender gestuurd en worden er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht om het pakket opnieuw op te sturen.

Zelf afhalen
U kunt er uiteraard ook voor kiezen de bestelling zelf af te halen, in dat geval worden er geen verzendkosten gerekend. Na betaling wordt het product gereserveerd en staat het klaar om afgehaald te worden. Kijkt u bij onze openingstijden wanneer u terecht kunt.

Wij raden aan om de auto te parkeren in Q-Park parkeergarage Roercenter aan de Roersingelpassage. Als u de lift uitstapt op de begane grond loopt u direct tegen onze winkel/showroom aan.

CONTACT