14 Dagen: Niet goed, geld terug garatie

Mocht er na ontvangst op enigerlei wijze iets mis zijn met uw bestelling (bijvoorbeeld een verkeerd artikel besteld of geleverd), neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen 14 dagen), zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Terugzenden van een bestelling (of een gedeelte daarvan) is mogelijk. In dat geval dient het artikel binnen 14 dagen na aflevering te worden aangemeld voor retour. U heeft dan nog 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen samen met de originele factuur. Het aankoopbedrag wordt 14 dagen na aanmelding van het retour teruggestort. Van het retourrecht zijn uitgesloten: artikelen die op uw verzoek zijn besteld c.q. vervaardigd.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor eigen rekening, tenzij we een onjuist product hebben geleverd. Geringe afwijkingen in kleur ten opzichte van de afbeeldingen op de website zijn geen reden voor retournering. Raadpleeg hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden. Het verdient aanbeveling om voor terugzending dezelfde of een gelijkwaardige verpakking te gebruiken als waarmee uw bestelling door ons werd geleverd. Het bedrag word teruggeboekt naar hetzelfde rekening nummer als waar dit van is overgemaakt bij het betalen van de bestelling.
 

Let op:
-Terugzending geschiedt op eigen risico (tenzij aangetekend verzonden en/of met 'Zeker Pakket' of 'Priority').
- Retourzendingen die worden aangemeld (ruim) na de termijn van 14 dagen worden niet vergoed.
- Hetzelfde geldt voor artikelen die sporen van (ondeskundig) gebruik vertonen.
- Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd

 

Beschadigd of defect product?
Is uw product beschadigd of defect geleverd dan kunt u deze binnen 48 uur na ontvangst voldoende gefrankeerd aan ons retour sturen op onderstaande adres. Na ontvangst en controle van het defecte product sturen wij u kosteloos een nieuw product.


Retouren Formulier
Dit is niet verplicht maar zorgt er wel voor dat wij uw retour makkelijker kunnen afhandelen.
U kunt dit formulier vinden in uw account: Account Login


Retouradres
ZIX ART
Roersingelpassage 10
6041 EE Roermond

CONTACT